Plastik Geri Dönüşüm Eğitim Cd’si Tanıtım Toplantısı.

Admin 01 Nisan 2018 Bizden Haberler 159 -A+
Plastik Geri Dönüşüm Eğitim Cd’si Tanıtım Toplantısı.

Kayseri Valiliği,İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Plasfed Ve Kaypider İşbirliği İle Plastik Geri Dönüşüm Eğitim Cd’si Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

PLASTİKÇİLERDEN EĞİTİM CD’Sİ

[gallery ids="115,116,117,118"]   Kayseri Valiliği ve il Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile düzenlenen PLASFED ve KAYPİDER sponsorluğunda plastik geri dönüşümünü anlatan tanıtım CD si kokteyli Talas Fatma Mustafa Hasçalık ilköğretim okulunda Başta Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül DÜZGÜN olmak üzere Talas Kaymakamı Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA,İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Ali ERDOĞAN PLASFED BAŞKAN YARDIMCISI VE KAYSERİ PLASTİK İŞLETMECİLER DERNEĞİ BAŞKANI Yusuf ÖZKAN öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Plastik Sanayiciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Yusuf Özkan, 2,5 yıllık çalışmanın sonucunda düzenlenen programdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan ise, “Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken onların düşünen, yorumlayan, okuyan iyi insan olmasını istiyoruz. Çevre bilincini ve sorumluluğu taşıması anlamında böyle bir proje gerçekleştiriliyor. Bu en duyarlı olduğumuz projelerden bir tanesi. O açıdan bu projenin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Vali Yardımcısı ve Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya da, “Öğrenmede en etkili yöntem deney yöntemidir. Ondan sonra izlemek geliyor. Bundan sonrada belki okumaktır. Bizimde öğrenciliğimiz zamanında bu tür gezilerle bir yerlere gittiğimizde öğrendiğimiz şeyleri hala hatırladığımızı biliyoruz. Dolayısıyla da bu anlamda geri dönüşüm fabrikası okullarımızda bir program dahilinde çocuklara çevre ve geri dönüşüm bilinci küçük yaşlarda aşılanmaya çalışılıyor. Çocuklara böyle bir CD çalışması yapılmaya karar verilmiş. Yani deney yöntemi kadar etkili olmasa da izleme yönteminin ne kadar etkili olduğunu bildiğimiz için çocuklarımıza faydası olacağına inanıyorum” Daha sonra ikramların ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile proğram sona erdi.